Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Admisibil

Sinonime

  • acceptabil
  • convenabil
  • plauzibil

Definiție : Admisibil

Admisibil, -ă este un adjectiv care sugerează că ceva poate fi acceptat sau permis. Este folosit pentru a descrie ceva care este valabil sau acceptabil. De exemplu, o argumentare admisibilă este una care poate fi luată în considerare sau acceptată.

Admisibil, -ă este un adjectiv care indică faptul că ceva poate fi acceptat sau admis. Acest termen poate fi folosit pentru a evidenția că există posibilitatea ca un anumit lucru sau o anumită situație să fie considerate acceptabile. De exemplu, o cerere admisibilă poate fi una care îndeplinește criteriile și poate fi acceptată sau aprobată.

Admisibil, -ă este un adjectiv care se referă la faptul că ceva poate fi acceptat sau permis. Este utilizat pentru a indica că un anumit lucru sau o anumită acțiune poate fi considerat acceptabil conform unor standarde sau criterii stabilite. De exemplu, un argument admisibil este unul care este logic, corespunde regulilor de raționament și poate fi luat în considerare.

Admisibil, -ă este un adjectiv care sugerează că ceva poate fi acceptat sau permis. Este folosit pentru a indica că un anumit lucru sau o anumită situație poate fi considerată valabilă sau acceptabilă. De exemplu, un răspuns admisibil la o întrebare poate fi unul care se potrivește cu informațiile cunoscute și este considerat valid în contextul respectiv.

Admisibil, -ă este un adjectiv care indică faptul că ceva poate fi admis sau acceptat. Este utilizat pentru a sugera că un anumit lucru sau o anumită situație poate fi considerat conform regulilor sau criteriilor stabilite. De exemplu, o cerere admisibilă poate fi una care îndeplinește toate condițiile și poate fi acceptată într-un anumit context.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.