Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Cabrare

Sinonime

  • cabraj

Definiție : Cabrare

cabrare este un substantiv feminin care se referă la acțiunea calului de a se ridica în două picioare, sprijinindu-se pe picioarele din spate. Este sinonim cu cabrajul și rezultatul acestui gest. Această acțiune este specifică cailor și poate manifesta și o înclinare sau o încordare a corpului atunci când se ridică în sus. Este adesea utilizat pentru a descrie mișcarea unui cal în picioarele sale din spate, creând o imagine a ridicării sale. Termenul provine din verbul „cabrá” și are ca origine cuvântul francez „cabrer”.

Câteodată, termenul cabráre poate fi folosit pentru a descrie acțiunea unui avion sau a unui vehicul care se ridică cu partea din față în sus. În acest caz, înclinarea sau ridicarea este similară cu cea a calului. Este posibil ca și alte animale să se ridice pe picioarele din spate, dar termenul este adesea utilizat în mod specific pentru cai. Cabráre este un verb intransitiv care înseamnă a se ridica pe picioarele din spate și se referă în special la patrupedele, în special la cai. În plus, poate fi folosit și pentru a descrie mișcarea unui avion sau a unui vehicul care se îndreaptă cu partea din față în sus. Termenul provine din limba franceză „cabrer”.

În concluzie, cabráre este un termen cu o serie de semnificații și sensuri. Este un substantiv feminin care se referă la acțiunea calului de a se ridica în două picioare, dar poate fi folosit și pentru a descrie acțiunea unui avion sau a unui vehicul de a se ridica cu partea din față în sus. Este, de asemenea, un verb intransitiv care are aceeași semnificație și se aplică în special patrupedelor, în special căilor.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.