Ce înseamnă eubiotic? (Qu’est-ce que signifie eubiotic?)

Da Responsabile Editorial

Descoperă EUBIOTIC®, un produs bazat pe culturi de bacterii vii, care îți oferă beneficiile unor microorganisme bine studiate pentru sănătatea intestinelor. Află cum aceste bacterii pot ajuta la atenuarea impactului antibiotics, la combaterea stresului și la refacerea florei intestinale.

Pentru cei mai grăbiți, iată cele 5 puncte cheie importante de reținut:

  • EUBIOTIC® este un produs bazat pe culturi de bacterii vii, care ajută la refacerea și echilibrarea florei intestinale afectate de factori externi precum antibioticele, stresul sau dietele nesănătoase.
  • EUBIOTIC® conține două microorganisme bine studiate: Bifidobacterium și Lactobacillus acidophilus, care se găsesc în mod natural în flora intestinală sănătoasă.
  • Modul de administrare recomandat pentru adulți este de 1-2 capsule de EUBIOTIC® pe zi, cu suficient lichid la temperatura camerei, preferabil în timpul mesei.
  • EUBIOTIC® are beneficii precum îmbunătățirea sănătății intestinale, reducerea riscului de diaree în călătorii, combaterea constipației și refacerea florei intestinale afectate de antibiotice.
  • Este important să se consulte medicul înainte de utilizare în cazul gravidelor sau alăptătoarelor, febrei, scaunelor cu sânge/mucus, durerilor abdominale intense sau diareei persistente, bolilor cronice sau imunității scăzute, sau intoleranței la anumite glucide.

Ce este eubiotic

Eubiotic este un supliment alimentar bazat pe culturi de bacterii vii, care are ca scop restabilirea și echilibrarea florei intestinale. Produsul conține două microorganisme bine studiate: Bifidobacterium și Lactobacillus acidophilus, care se găsesc în mod natural în flora intestinală sănătoasă. Aceste bacterii benefice sunt esențiale pentru menținerea sănătății gastro-intestinale și pentru buna funcționare a sistemului imunitar.

Beneficiile utilizării eubiotic

Utilizarea eubioticului aduce numeroase beneficii pentru sănătatea noastră. Iată câteva dintre acestea:

1. Restabilirea florei intestinale: Eubiotic ajută la refacerea florei intestinale afectate de factori precum consumul de antibiotice, stresul, dietele nesănătoase sau schimbarea mediului în timpul călătoriilor. Prin administrarea acestui supliment alimentar, putem îmbunătăți sănătatea intestinală și funcționarea sistemului digestiv.

2. Reducerea riscului de diaree: Eubioticul este recomandat în special persoanelor care călătoresc frecvent. Consumul acestui supliment poate reduce riscul apariției diareei asociate schimbării mediului și consumului de alimente contaminate în timpul călătoriilor.

3. Combaterea constipației: Eubioticul poate avea un efect benefic asupra tranzitului intestinal, contribuind la combaterea constipației și la restabilirea funcționării normale a sistemului digestiv.

4. Susținerea sistemului imunitar: Flora intestinală sănătoasă joacă un rol important în stimularea sistemului imunitar. Consumul regulat de eubiotic poate ajuta la întărirea sistemului imunitar și la reducerea riscului de infecții gastro-intestinale.

5. Refacerea florei intestinale după tratamentul cu antibiotice: Antibioticele pot afecta flora intestinală, determinând apariția tulburărilor digestive. Eubioticul poate ajuta la restabilirea florei intestinale afectate de tratamentul cu antibiotice, refăcând astfel echilibrul sănătos al bacteriilor benefice.

Cum se administrează eubioticul

Modul de administrare recomandat pentru adulți este de 1-2 capsule de eubiotic pe zi, cu suficient lichid la temperatura camerei, preferabil în timpul mesei. În cazul în care se urmează un tratament cu antibiotice, se recomandă administrarea eubioticului la 2-3 ore după acestea.

Înainte de utilizarea eubioticului, este important să consultați medicul în următoarele situații: dacă sunteți însărcinată sau alăptați, dacă aveți febră, scaune cu sânge/mucus, dureri abdominale intense sau diaree care persistă mai mult de 2 zile, dacă aveți boli cronice sau imunitate scăzută, sau dacă aveți intoleranță la anumite glucide.

Nu se recomandă administrarea eubioticului cu lichide fierbinți sau alcool. Trebuie păstrat într-un loc inaccesibil copiilor mici și la o temperatură sub 25°C. Doza recomandată de consum zilnic nu trebuie depășită.

Eubioticul este un supliment alimentar și nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată, precum și un stil de viață sănătos. Se recomandă consumul înainte de data înscrisă pe ambalaj.

FAQ

FAQ: Cele mai frecvente întrebări despre Eubiotic

Ce este Eubiotic?

Eubiotic este un supliment alimentar destinat adulților, bazat pe culturi de bacterii vii. Acest produs conține două microorganisme bine studiate: Bifidobacterium și Lactobacillus acidophilus, care se găsesc în mod natural în flora intestinală sănătoasă. Eubiotic are capacitatea de a îmbunătăți sănătatea organismului prin restabilirea și echilibrarea florei intestinale. Numărul acestor bacterii poate fi afectat de factori externi precum consumul de antibiotice, stresul, dietele nesănătoase, alimentele contaminate sau schimbarea mediului în timpul călătoriilor.

Cum se administrează Eubiotic pentru adulți?

Pentru adulți se recomandă administrarea zilnică a 1-2 capsule de Eubiotic, cu suficient lichid la temperatura camerei, preferabil în timpul mesei. În cazul în care se urmează un tratament cu antibiotice, se recomandă administrarea Eubiotic la 2-3 ore după terminarea tratamentului cu antibiotice.

Când este necesară consultarea medicului înainte de utilizarea Eubiotic?

Este recomandat să consultați medicul înainte de utilizarea Eubiotic în următoarele situații:
– Dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
– Dacă aveți febră, scaune cu sânge/mucus, dureri abdominale intense sau diaree care persistă mai mult de 2 zile.
– Dacă aveți boli cronice sau imunitate scăzută.
– Dacă aveți intoleranță la anumite glucide, deoarece produsul conține glucoză.

Există restricții privind administrarea Eubiotic?

Nu se recomandă administrarea Eubiotic cu lichide fierbinți sau alcool. De asemenea, trebuie să fie păstrat într-un loc inaccesibil copiilor mici și la o temperatură sub 25°C. Doza recomandată de consum zilnic nu trebuie depășită. Eubiotic este un supliment alimentar și nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată, precum și un stil de viață sănătos.

Care sunt beneficiile utilizării Eubiotic?

Eubiotic are multiple beneficii pentru sănătatea intestinală, printre care se numără:
– Îmbunătățirea stării de sănătate intestinală.
– Reducerea riscului de diaree în timpul călătoriilor.
– Combaterea constipației.
– Refacerea florei intestinale afectate de antibiotice.

Cum se administrează Eubiotic Forte și pentru cine este recomandat?

Eubiotic Forte se administrează sub forma unei capsule pe zi, în timpul tratamentului cu antibiotice și timp de încă 5 zile după încheierea tratamentului. Este recomandat atât adulților, cât și copiilor peste 6 ani care urmează un tratament cu antibiotice.

Aceste informații sunt furnizate de Labormed și reprezintă o prezentare generală a produsului Eubiotic. Este important să solicitați sfatul medicului înainte de utilizare în cazul în care aveți orice întrebări sau preocupări legate de utilizarea acestui supliment alimentar.

Impărți

Lasă un comentariu