Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Debutant

Sinonime

  • începător

Definiție : Debutant

Debutantul reprezintă o persoană care se află la începutul unei cariere, mai ales în domeniul artistic sau literar. Este cunoscut ca fiind un începător sau un novice într-un anumit domeniu și este caracterizat de lipsa experienței în acel domeniu. Acest termen provine din limba franceză și este utilizat în limba română pentru a descrie pe cineva care își face debutul într-un anumit domeniu.

Debutantul poate fi atât de gen masculin, cât și de gen feminin, indicând astfel persoanele care încep să-și facă cunoscută prezența și talentul. Este adesea asociat cu începătorii sau novicii care încep să se afirme într-un domeniu specific, cum ar fi arta sau literatura.

Criticul adesea se bucură de succesul debutantului când acesta prezintă un poem sau o creație artistică la o redacție și primește sugestii și îndrumări din partea criticului. Debutantul are potențial și poate căștiga încrederea și aprecierea celor din jur pe baza talentului său și a muncii depuse pentru a-și perfecționa abilitățile.

De asemenea, debutantul poate fi descris ca o persoană fără experiență într-un anumit domeniu, care face primele sale încercări și își dorește să-și facă cunoscută prezența într-o carieră artistică sau literară. Această persoană se află în începutul unei călătorii și are de învățat multe lucruri înainte de a deveni un profesionist.

Termenul „debutant” este utilizat atât pentru a se referi la o persoană de gen masculin, cât și de gen feminin. El evidențiază ideea de a face primii pași într-o carieră, de a-și face debutul în domeniul artistic sau literar. Este important de menționat că debutantul poate fi o sursă de inspirație și în timp poate obține succesul pe care și-l dorește prin muncă, dedicare și perseverență.

Astfel, debutantul reprezintă o persoană aflată la începutul unei cariere (artistice) și care face primele sale încercări într-un domeniu specific, cum ar fi literatura sau arta. Este caracterizat de lipsa experienței și a cunoștințelor avansate, dar cu mult potențial de dezvoltare și de a deveni un profesionist în domeniul respectiv.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.