Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Decapitare

Sinonime

  • a descăpățâna
  • a scurta

Definiție : Decapitare

DECAPITÁRE este acțiunea de a decapita și rezultatul acesteia, adică decapitație. Este un substantiv feminin care provine din verbul „decapita”.

DECAPITÁRE înseamnă acțiunea de a decapita. Este un substantiv feminin care poate fi folosit pentru a descrie procesul de tăiere a capului cuiva.

DECAPITÁRE este acțiunea de a decapita și rezultatul ei. Este un substantiv feminin care poate fi folosit pentru a se referi la actul de a tăia capul unei persoane sau a unui animal.

DECAPITÁRE se referă la acțiunea de a decapita. Este un substantiv feminin care poate fi folosit pentru a descrie procesul de tăiere a capului cuiva. Este adesea folosit și termenul „decapitare” în locul acestuia.

DECAPITÁRE este acțiunea de a decapita și rezultatul ei, adică decapitație. Este un substantiv feminin care poate fi folosit pentru a descrie procesul de a tăia capul cuiva.

DECAPITÁ este un verb tranzitiv, care înseamnă a tăia capul cuiva. Se poate folosi în sensul de a executa, a ucide sau a separa capul bovinelor de corpul lor la abator.

DECAPITÁ este un verb tranzitiv care înseamnă a tăia capul cuiva. Poate fi folosit și în sens figurat, pentru a se referi la suprimarea sau reducerea la neputință a unor șefi importanți ai unui partid sau ai unei bande.

DECAPITÁ este un verb tranzitiv care înseamnă a executa pe cineva prin tăierea capului. Poate fi folosit și în sensul de a separa capul bovinelor de corpul lor la abator. Acest verb provine din franceza „décapiter” și din latină „decapitare”.

DECAPITÁ este un verb tranzitiv, care înseamnă a executa un condamnat prin tăierea capului sau a tăia capul cuiva. De asemenea, poate fi folosit pentru a se referi la acțiunea de a separa capul bovinelor de corpul lor la abator. Este un verb care provine din franceza „décapiter” și din latină „decapitare”.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.