Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Demers

Sinonime

  • DEMÉRS
  • intervenție

Definiție : Demers

Démarche s.n. se referă la o acțiune întreprinsă în favoarea unui rezultat specific. Poate fi folosit pentru a descrie o intervenție către cineva în scopul obținerii unui rezultat dorit. De asemenea, poate face referire la o metodă sau abordare utilizată pentru a atinge un obiectiv specific.

Termenul „démarche” poate fi utilizat și pentru a desemna un gest sau o diligenta. În contextul acestei definiții, se referă la un pas sau la o mișcare. Cu toate acestea, această semnificație este rar utilizată.

Într-un alt context, „démarche” poate face referire la o conduită sau o progresie către un scop. De asemenea, poate fi utilizat pentru a descrie o metodă de raționament.

Cuvântul „démarche” este derivat din franceză și a fost adaptat pentru a se potrivi limbii române. Poate fi utilizat pentru a descrie o negociere sau o încercare.

„Démarche” poate fi, de asemenea, folosit pentru a desemna o acțiune întreprinsă în favoarea unei cauze sau a unui rezultat specific. Aceasta poate include o intervenție către cineva pentru a atinge un obiectiv dorit.

În unele contexte, „démarche” poate fi utilizat pentru a descrie o modalitate de lucru. De asemenea, poate face referire la acțiunile întreprinse pentru a asigura succesul unui proiect sau al unei întreprinderi.

În concluzie, „démarche” este un termen folosit pentru a descrie o acțiune întreprinsă în favoarea unui rezultat dorit. Poate face referire la o intervenție, o metodă de raționament sau o modalitate de lucru.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.