Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Depănat

Sinonime

  • a înfășura

Definiție : Depănat

DEPĂNAT

DEPĂNAT este un adjectiv care descrie firele strânse în scul, în ghem sau pe mosor. Este utilizat în principal pentru a caracteriza firele textile sau firele de lână care au fost înfășurate pe un mosor sau pe un ghem. Aceste fire sunt de multe ori pregătite pentru a fi folosite în procesele de țesut sau croitorie.

DEPĂNAT este, de asemenea, un participiu pasiv al verbului DEPĂNA și este utilizat pentru a descrie procesul de a desfășura firele textile dintr-un scul sau de pe un fus. Acest lucru poate fi făcut pentru a folosi firele într-un alt scop sau pentru a le pregăti pentru următoarea etapă a procesului de producție.

DEPĂNAT este, de asemenea, un substantiv care se referă la acțiunea de a depăna. Poate fi utilizat în expresii figurate pentru a descrie procesul de a dezvălui sau a înșira gânduri, amintiri sau informații. De exemplu, „a depăna firul poveștii” înseamnă a înșira secvențial evenimentele sau povestea.

DEPĂNAT este, de asemenea, un verb tranzitiv care se referă la acțiunea de a repara sau a înlătura penele la un autovehicul sau la o mașină. Aceasta implică identificarea și rezolvarea problemelor sau defecțiunilor care împiedică funcționarea corespunzătoare a autovehiculului sau a mașinii.

În concluzie, DEPĂNAT este un cuvânt cu multiple sensuri și utilizări. Poate descrie firele textile strânse în scul sau pe mosor, procesul de a desfășura firele dintr-un scul, acțiunea de a înșira gânduri sau amintiri, precum și acțiunea de a repara sau a înlătura penele la un autovehicul sau la o mașină.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.