Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Escaladare

Sinonime

  • suire
  • suiș
  • urcare
  • sărire
  • sărit
  • trecere

Definiție : Escaladare

Escaladare este acțiunea de a escalada și rezultatul acestui efort. Se referă la trecerea peste un obstacol prin cățărare sau folosind o scară. Termenul poate fi folosit și în sens figurat pentru a exprima extinderea treptată a unei acțiuni sau tactica extinderii treptate a războiului sau a acumulării de forțe.

Escaladare poate însemna și extinderea treptată a unei acțiuni sau a unui conflict. Acest termen poate fi folosit în diverse contexte pentru a descrie intensificarea sau creșterea graduală a unei acțiuni, unui conflict sau a unui proces. Escaladarea poate implica implicarea suplimentară a forțelor, intensificarea tensiunii sau extinderea domeniului de acoperire a acțiunii respective.

Escaladare este acțiunea de a escalada, a se cățăra pe un zid înalt, pe un obstacol sau pe un munte. Poate fi utilizat și în sensul de a lua cu asalt sau a trece peste un obstacol. Acest termen poate fi asociat cu acțiunile fizice și eforturile de a depăși obstacolele. De asemenea, poate fi utilizat în sens figurat pentru a exprima depășirea dificultăților sau a provocărilor.

Escaladare se referă la acțiunea de a avea contact sexual cu o femeie și este folosit într-un context nongrav. Acest sens al termenului este marcat de un caracter glumet și este specific bărbaților.

Escaladare presupune cățărarea pe un zid sau pe un obstacol înalt pentru a trece de partea cealaltă. Termenul poate fi utilizat și în sens figurat pentru a exprima sărirea peste un obstacol sau eliminarea unei dificultăți. Utilizarea acestui termen este adesea asociată cu realizarea unui efort suplimentar și depășirea limitelor.

Escaladare este un termen provenit din limba franceză și se referă la acțiunea de a escalada un zid sau un obstacol înalt cu ajutorul unei scări. Acest termen poate fi asociat cu efortul fizic și excelența fizică în depășirea obstacolelor. Utilizarea sa poate exprima curajul și determinarea de a atinge obiectivele sau de a depăși dificultățile.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.