Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Fețele

Sinonime

  • sugel alb
  • tapoșnic
  • urzică moarță

Definiție : Fețele

Termenul „Fețele” este un cuvânt în limba română care are mai multe semnificații și sensuri în funcție de contextul în care este utilizat.

În primul sens, „Fețele” se referă la pluralul cuvântului „feță”, care înseamnă „față” în limba franceză. Aceasta se referă la partea superioară a corpului uman în care se găsesc ochii, nasul, gura, etc. Fiecare individ are o față unică care poate exprima o varietate mare de emoții.

Într-un alt sens, „Fețele” poate fi folosit pentru a descrie expresiile faciale ale unei persoane. Prin observarea fețelor cuiva, putem ghici starea lor de spirit, sentimentele sau starea lor de spirit. Expresiile faciale pot fi fericite, triste, surprinse, furioase, etc.

Mai mult, „Fețele” poate face referire la ofertele sau propunerile primite într-o licitație sau într-o negociere comercială. În acest context, fețele reprezintă propunerile și documentele depuse într-un proces de licitare sau de negociere.

În final, „Fețele” poate fi folosit și pentru a descrie diferitele părți ale unei foi de hârtie atunci când este pliată sau întinsă folosind o tehnică specifică. Acest lucru poate fi utilizat în arta plierii hârtiei sau în crearea de origami.

În concluzie, cuvântul „Fețele” este un termen polivalent care poate face referire la față, la expresii faciale, la oferte comerciale sau la diferitele părți ale unei foi de hârtie în anumite contexte. Este important să se precizeze contextul pentru o înțelegere precisă a sensului său.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.