Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Florist

Sinonime

  • florar

Definiție : Florist

Florist este o persoană care se ocupă de confecționarea și vânzarea florilor artificiale sau de vânzarea florilor naturale. Aceasta poate fi atât un bărbat, cât și o femeie. Termenul provine din limba franceză, de la cuvântul „fleuriste”. Un florist poate fi un artist în confecționarea aranjamentelor florale, însă poate și comercializa diferite tipuri de flori, atât naturale, cât și artificiale. Este o meserie care necesită cunoștințe și abilități în domeniul plantelor și designului floral.

Florărul, care este un sinonim pentru florist, este acea persoană care se ocupă în special de vânzarea de flori naturale. Acesta cunoaște diversele tipuri de flori și plante, precum și caracteristicile și nevoile acestora. Floristul se ocupă de aranjarea și prezentarea florilor într-un mod estetic și atrăgător și poate consilia clienții în alegerea celor mai potrivite flori pentru diferite ocazii sau evenimente.

De asemenea, există și florărăsele, care sunt femei care se ocupă în mod special de confecționarea și vânzarea florilor artificiale. Acestea pot utiliza diferite materiale și tehnici pentru a crea aranjamente sau buchete de flori care să arate cât mai realist posibil. Florărăsele pot veni și cu designuri personalizate, în funcție de preferințele și cerințele clienților.

În concluzie, un florist poate avea mai multe roluri și competențe, fiind atât un artist în design floristic, cât și un comerciant de flori naturale sau artificiale. Această meserie necesită pasiune pentru plante și flori, cunoașterea caracteristicilor acestora și abilități în a le aranja și prezenta într-un mod estetic.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.