Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Gestionare

Sinonime

  • Responsabil
  • Al magazinului

Definiție : Gestionare

Gestionar, -ă este un adjectiv care caracterizează ceva legat de gestiune, care face referire la gestionarea unei întreprinderi sau a unei instituții. Acest termen poate fi folosit și pentru a descrie o persoană care deține gestiunea unei întreprinderi sau a unei instituții. De exemplu, controlul gestionar al întreprinderilor este important pentru funcționarea acestora. Gestionarul unei întreprinderi are responsabilitatea de a gestiona eficient activitatea și bunurile acesteia.

Gestionare este un substantiv feminin care reprezintă acțiunea de a gestiona, de a administra sau de a conduce o întreprindere sau o instituție. Acest termen poate fi utilizat pentru a descrie procesul de organizare și coordonare a activităților într-un mod eficient și responsabil. De exemplu, gestionarea corectă a resurselor financiare și umane este esențială pentru succesul unei întreprinderi.

Gestionar poate fi și un verb transformat în substantiv masculin sau feminin, care se referă la persoana însărcinată cu gestionarea unei întreprinderi, a unei instituții sau a unei gestiuni. Un gestionar are responsabilitatea de a asigura că toate activitățile sunt desfășurate conform politicilor și regulilor stabilite, asigurând un flux eficient al resurselor și o bună gestionare a bunurilor. De exemplu, gestionarul financiar al unei întreprinderi se ocupă de administrarea banilor și de planificarea cheltuielilor.

În concluzie, termenul „gestionar” poate avea atât sensul de caracterizare a lucrurilor sau acțiunilor legate de gestiune, cât și sensul de descriere a unei persoane care gestionează o întreprindere sau o instituție. Gestionarea este acțiunea de a gestiona, de a administra sau de a conduce o entitate, în timp ce gestionarul este persoana însărcinată cu această responsabilitate.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.