Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Hiritisire

Sinonime

  • felicitare

Definiție : Hiritisire

este un substantiv feminin care se referă la faptul de a firitisi sau de a felicita pe cineva. Acest termen este utilizat mai ales în vorbirea familiara. Cuvântul poate fi înlocuit și cu forma învechită . Aceasta este folosită pentru a descrie felicitările mai lungi și mai ceremonioase. În textul citat este menționată și varianta , care este specifică limbajului învechit.

este un cuvânt feminin utilizat învechit pentru a desemna faptul de a hiritisi sau de a felicita pe cineva. Termenul este asociat cu felicitările lungi și ceremonioase. În textul citat se observa și forma alternativă , la fel de învechită și utilizată în contexte populare.

– verb tranzitiv se referă la acțiunea de a felicita pe cineva. Acest termen este folosit în vorbirea populară pentru a exprima actul de a transmite urări de bine sau de a venera pe cineva cu ajutorul băuturii.

– verb tranzitiv este o formă alternativă a verbului . Ambele forme sunt asociate cu acțiunea de a felicita pe cineva și sunt rareori utilizate în limba modernă. Termenul are ca origine cuvântul grecesc .

– verb tranzitiv este utilizat în forma și se referă la actul de a felicita pe cineva. Acest termen este asociat cu felicitările și este utilizat mai ales în contextele familiare sau informale. Originea sa este cuvântul grecesc .

– verb tranzitiv este o variantă a verbului . Aceasta se referă la acțiunea de a felicita și este învechită și arhaizantă. De obicei, termenul este utilizat pentru felicitările sau urările de bine elaborate și ceremonioase.

– verb tranzitiv este un termen mai rar utilizat și reprezintă acțiunea de a felicita pe cineva. Este o formă alternativă a verbului . Originea termenului este cuvântul grecesc .

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.