Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Înfomat

Sinonime

  • flămând
  • flămânzit
  • înfometat
  • nemâncat
  • nesătul

Definiție : Înfomat

Înfomat este un cuvânt care poate avea mai multe semnificații. În general, se referă la o persoană sau la o instituție care oferă informații și sfaturi într-un anumit domeniu. Aceste persoane sau instituții pot fi specializate în diverse domenii, precum educație, sănătate, juridic, financiar etc. Ele au expertiză în acele domenii și pot furniza informații și sfaturi utile celor care le solicită.

De asemenea, înfomat se poate referi la o mașină sau un dispozitiv electronic care livrează informații prin intermediul unui ecran sau prin intermediul unor mesaje audio. Aceste dispozitive pot fi utilizate în diverse locații publice, cum ar fi centre comerciale, aeroporturi, gări etc., pentru a oferi informații despre servicii, evenimente sau orice altă informație relevantă. Ele pot fi programate pentru a răspunde la anumite comenzi sau pentru a furniza informații într-un mod interactiv și ușor de înțeles pentru utilizatori.

Înfomat poate fi, de asemenea, un adjectiv care descrie o persoană sau o instituție care deține sau furnizează multe informații. Aceasta poate fi utilizată pentru a descrie o persoană bine informată care este capabilă să ofere informații într-un mod precis și detaliat într-un anumit domeniu. De asemenea, se poate referi la o instituție sau o sursă de informații care furnizează o gamă largă de informații și resurse într-un anumit domeniu. Aceste surse pot fi biblioteci, baze de date sau site-uri web care conțin o cantitate mare de informații.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.