Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Inframicrobiolog

Sinonime

  • INFRAMICROBIOLÓG
  • virusolog

Definiție : Inframicrobiolog

Inframicrobiologul este un specialist în inframicrobiologie. Acest termen desemnează atât persoana specializată în acest domeniu, cât și domeniul de cercetare și studiu al inframicrobiologiei. Înframacrobiologia este o ramură a microbiologiei care se concentrează pe studiul organismelor microscopice care nu pot fi vizualizate cu ajutorul microscopului optic și necesită utilizarea unor tehnici mai avansate, precum microscopul electronic sau microscopul cu scanare cu tunel de forță.

Specialistul în inframicrobiologie se ocupă cu identificarea, clasificarea și studiul acestor organisme microscopice invizibile la scară macroscopică. El investighează proprietățile și caracteristicile lor, contribuind la dezvoltarea cunoștințelor în acest domeniu și la aplicarea lor practică. Inframicrobiologul poate lucra în laboratoare de cercetare sau în industria farmaceutică, având rolul de a identifica și caracteriza microorganismele invizibile care pot avea impact asupra sănătății umane sau asupra unor procese biotehnologice.

Intramicrobiologia reprezintă un domeniu în continuă dezvoltare, date fiind avansurile tehnologice care permit explorarea și investigarea acestor organisme microscopice invizibile. Infracosmosul microbiologic este extrem de vast și surprinzător, cu o diversitate enormă de organisme și interacțiuni complexe. Inframicrobiologul are responsabilitatea de a aduce la lumină și a dezvălui această lume fascinantă, contribuind la înțelegerea mai profundă a microorganismelor și a rolului lor în mediul înconjurător.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.