Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Jochei

Sinonime

  • fecior
  • lacheu
  • valet

Definiție : Jochei

JOCHÉI este un substantiv masculin care se referă la un călăreț profesionist specializat în conducerea cailor la curse și antrenamente. Acești călăreți sunt implicați în jocurile de curse, alergările de galop și de obstacole de pe hipodrom. Ei călăresc caii pentru a obține rezultate bune în competiții. Termenul provine din franceză și engleză.

Acest termen desemnează și un cal care este călărit de călărețul profesionist menționat mai sus. Calul trebuie să fie bine pregătit și antrenat pentru a obține performanțe bune în cursele de cai.

Jocheii sunt cunoscuți pentru călătoriile lor rapide pe cai și pentru abilitățile lor de călărie. Aceștia pot fi implicați în diferite tipuri de curse, inclusiv curse de galop și curse de obstacole. Ei lucrează în mod profesionist și sunt plătiți pentru serviciile lor de călărie.

Jocheii sunt considerați experți în domeniul lor și sunt respectați în comunitatea călăreților și în industria curselor de cai. Ei pot face parte dintr-un jockey-club, care este responsabil de organizarea competițiilor și a diferitelor societăți de curse.

Această profesie necesită abilități specifice de călărie, cunoașterea detaliată a cailor și a tehnicii de antrenament. Jocheii trebuie să fie în formă fizică excelentă și să aibă o relație specială cu caii pentru a putea obține rezultate bune în cursele de cai.

În concluzie, jocheiul este un călăreț profesionist specializat în conducerea cailor la alergările de galop și de obstacole de pe hipodrom. Acesta este apreciat pentru abilitățile sale de călărie și pentru performanțele obținute în competiții.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.