Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Joldunar

Sinonime

  • mercenaire

Definiție : Joldunar

Joldunar este un cuvânt care are mai multe semnificații și sensuri. În primul rând, poate fi folosit pentru a exprima calitățile unei persoane care este curajoasă, plină de curaj și determinare. Aceasta înseamnă că o astfel de persoană este dispusă să înfrunte și să depășească obstacolele, indiferent de dificultatea lor.

Pe de altă parte, joldunar poate fi folosit și pentru a descrie un comportament sau o acțiune care este energică, dinamică și plină de vigoare. Astfel, este un termen potrivit pentru a exprima implicarea totală și pasiunea într-o anumită activitate sau proiect. O persoană joldunară se implică cu toate forțele și pune tot sufletul în ceea ce face.

Un alt sens al cuvântului joldunar este legat de abilitatea unei persoane de a fi deschisă la noi experiențe și de a fi în căutarea aventurii. Astfel, o persoană joldunară este curioasă și dornică de a explora lumea înconjurătoare, de a se aventura în necunoscut și de a experimenta lucruri noi și interesante.

De asemenea, joldunar poate fi folosit și pentru a descrie o persoană care este puternică, rezistentă și robustă. Aceasta înseamnă că o astfel de persoană are o forță fizică și mentală remarcabilă, fiind capabilă să facă față diferitelor provocări și dificultăți în viață.

În concluzie, cuvântul joldunar are mai multe semnificații, exprimând curaj, energie, aventură și forță. Este un termen potrivit pentru a descrie o persoană care se implică cu pasiune în tot ceea ce face și care are o abordare deschisă și curioasă față de viață.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.