Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Legitimizat

Sinonime

  • justifica

Definiție : Legitimizat

Legitimizat este un termen cu mai multe sensuri și semnificații, folosit în diverse contexte. Primul sens al acestui termen se referă la acordarea unei legitimități sau statut legal unei persoane sau unei instituții. Acest proces implică recunoașterea oficială și acceptarea unei anumite autorități sau poziții de către oameni sau de către o comunitate. În acest sens, legitimizat se poate referi la validarea unei acțiuni sau la acordarea de legitimitate în fața legii.

Un alt sens al cuvântului legitimizat se referă la acceptarea sau recunoașterea unei stări sau a unui statut, în special în domeniul social sau moral. Acest lucru implică obținerea unui statut sau a unor drepturi considerate normale sau justificate într-un context specific. De exemplu, o persoană poate fi legitimizată într-o comunitate ca lider sau expert într-un anumit domeniu.

De asemenea, termenul de legitimizat poate fi folosit pentru a indica conferirea unei legitimități sau legalități unor acțiuni, decizii sau politici. Acest lucru se poate referi la procesul de validare sau aprobare a unor măsuri sau reguli de către autorități sau instituții relevante. În acest sens, legitimizat indică acordarea de autoritate sau putere legală.

În concluzie, termenul de legitimizat cuprinde mai multe sensuri și semnificații, toate legate de conferirea sau recunoașterea unei legitimități, autorități sau legalități în diverse contexte și domenii.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.