Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Malcontent

Sinonime

  • contestatar
  • protestatar

Definiție : Malcontent

Malcontent, un substantif sau un adjectiv, este folosit pentru a descrie pe cineva care este nemulțumit, insatisfăcut sau care și exprimă dezacordul față de o anumită situație. Este o persoană care simte o lipsă de satisfacție sau de aprobare și care este înclinată să-și exprime deschis nemulțumirea. Termenul poate fi, de asemenea, folosit pentru a descrie o persoană care se revoltă sau contestă normele sau autoritățile stabilite.

Ca substantiv, un malcontent este o persoană care manifestă nemulțumire sau își exprimă deschis dezacordul față de ceilalți sau față de societate în general. Acest lucru se poate manifesta prin manifestații, proteste sau discursuri critice. Un malcontent poate fi motivat de diverse motive, cum ar fi percepția de nedreptate, frustrare sau nemulțumire personală față de condițiile de trai sau față de autoritățile existente.

Ca adjectiv, malcontent este folosit pentru a descrie ceva sau pe cineva care este într-o stare de nemulțumire sau insatisfacție. Acest lucru poate fi în legătură cu o persoană care arată o atitudine constantă de nemulțumire sau cu o situație care provoacă nemulțumire sau agitație celor implicați. Un individ malcontent poate fi, de asemenea, perceput ca fiind cineva dificil de mulțumit sau care găsește întotdeauna ceva de criticat sau de plâns.

Termenul malcontent poate fi, de asemenea, folosit într-un context istoric, referindu-se la un grup specific de persoane care erau nemulțumite sau în dezacord cu autoritățile sau politicile existente într-o anumită perioadă de timp. De exemplu, malcontentii pot fi fost răzvrătiți sau opozanți politici ai unei războaie sau ai unui regim specific.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.