Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Reorganizat

Sinonime

  • Reprofila
  • Restructura

Definiție : Reorganizat

REORGANIZAT este un verb transitive care se referă la acțiunea de a organiza din nou, pe baze noi. Acest termen provine din limba franceză (réorganiser) și este utilizat pentru a descrie procesul de restructurare și reordonare a unei entități. Prin reorganizare, se urmărește adesea optimizarea eficienței și eficacității unei organizații sau a unei activități existente. Este o acțiune care implică reevaluarea și revizuirea vechilor structuri și metode de lucru și implementarea unor noi strategii sau abordări pentru a atinge obiectivele stabilite.

REORGANIZAT reprezintă și un adjectiv derivat de la acest verb, care descrie ceva sau pe cineva care a trecut prin procesul de reorganizare. Poate fi folosit pentru a evidenția faptul că o entitate sau o activitate a suferit modificări semnificative în structură, compoziție sau mod de funcționare. De exemplu, o organizație reorganizată poate avea noi departamente sau funcții, poate utiliza alte tehnologii sau metode de lucru, sau poate avea o structură ierarhică diferită.

Reorganizat este și o formă de conjugare a acestui verb în persoana a treia de singular a indicativului prezent. Se utilizează pentru a descrie acțiunea de reorganizare în desfășurare, fiind asociată cu subiectul „el/ea”. De exemplu, „El reorganizează departamentul de vânzări pentru a îmbunătăți rezultatele.”

În concluzie, reorganizat este un termen care se referă la acțiunea de a organiza din nou, pe baze noi, precum și la adjectivele și formele de conjugare asociate acestui verb. Este un termen des utilizat în contextul managementului organizațional și are ca scop aducerea de îmbunătățiri și optimizarea activităților și resurselor într-o entitate dată.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.