Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Satirizat

Sinonime

  • a ridiculiza
  • a satira
  • a biciui

Definiție : Satirizat

SATIRIZÁ este un verb tranzitiv care înseamnă a critica sau a ridiculiza printr-o satiră. Este derivat din cuvântul francez „satiriser”. Așadar, atunci când satirizăm, ne exprimăm opinia într-un mod satiric și ironic, prin intermediul căruia ne permitem să criticăm sau să râdem de unele aspecte sau persoane. Este o modalitate de a exprima nemulțumirea sau de a pune în evidență aspecte ridicole sau absurde.

Prin satirizare, putem biciui o anumită persoană sau subiect, adică ne folosim de satiră pentru a critica și denunța anumite comportamente sau idei. Prin intermediul satirizării, folosim limbajul satiric pentru a evidenția și demasca lucruri sau situații nepotrivite, absurde sau inacceptabile. Astfel, putem genera umor sau putem determina oamenii să reflecteze asupra unor aspecte importante ale societății.

Satirizarea este o formă specială de critica care utilizează ironia și umorul pentru a-și atinge scopurile. Este un mod de expresie artistică prin care putem transmite mesaje sau putem sublinia anumite discrepanțe în societate. Prin satirizare, putem prezenta în mod satiric și amuzant situații sau stereotipuri, fără a le jigni sau a le critica în mod direct.

Cuvântul „satirizat” poate fi folosit și ca adjectiv pentru a descrie persoana sau subiectul care a fost supus satirizării. Un subiect satirizat este unul care a fost ridiculizat sau biciuit într-un mod satiric. Prin intermediul satirei, putem pune în evidență defectele sau ipocrizia unei persoane sau putem critica anumite aspecte ale societății într-un mod amuzant și ironic.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.