Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Scamator

Sinonime

  • iluzionist
  • prestidigitator
  • boscar
  • cabaz
  • la circ

Definiție : Scamator

Scamatorul este o persoană care se ocupă cu practicarea scamatoriilor și a prestidigitației. Este un artist de circ care uimește publicul prin abilitățile sale de a face iluzii și de a manipula obiectele. Scopul scamatorului este să te amuze și să te facă să te întrebi cum reușește să realizeze aceste trucuri. El poate să facă lucruri să dispară, să apară sau să se transforme sub ochii tăi.

Ești un scamator atunci când ai abilitatea de a face scamatorii și trucuri de prestidigitație. Pasiunea ta pentru iluzii și magie te determină să studiezi și să exersezi metodele de a manipula obiectele și de a crea iluzii care impresionează publicul. Ești adeptul artelor spectaculoase și știi cum să manipulezi atenția oamenilor pentru a realiza efecte impresionante.

Scamatoria este arta practicată de scamatori, fiind sinonimă cu prestidigitația. Este o formă de divertisment care implică realizarea de trucuri și iluzii prin manipularea obiectelor și a atenției publicului. Scamatorii pot să facă lucruri să dispară, să se transforme sau să apară în mod surprinzător, creând astfel magie și mister în fața spectactorilor.

Terminologia „scamator” provine din limba franceză, de la cuvântul „escamoteur”, care înseamnă „persoană care escamotează”. Prin intermediul acestui cuvânt, se face referire la capacitatea scamatorului de a face lucrurile să dispară sau să se transforme în mod înșelător. De asemenea, termenul poate avea și o conotație negativă, referindu-se la o persoană care înșală și manipulează pentru a obține beneficii personale.

În concluzie, scamatorul este un artist de circ specializat în realizarea de trucuri și iluzii spectaculoase. Prin practicarea scamatoriilor și prestidigitației, el reușește să uimească publicul și să creeze un spectacol magic și misterios. Scamatoria implică manipularea obiectelor și a atenției publicului, iar scamatorul este maestrul acestor tehnici. Este un artist versatil și talentat, capabil să facă obiecte să dispară sau să se transforme sub ochii spectatorilor.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.