Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Schelar

Sinonime

  • vameș

Definiție : Schelar

Schelar este un cuvânt românesc care are mai multe sensuri și semnificații, în funcție de contextul în care este utilizat.

În primul rând, termenul Schelar poate desemna o persoană care se ocupă de închirierea și administrarea locuințelor sau a terenurilor. Aceasta poate fi o persoană cu competențe în domeniul imobiliar, care gestionează contractele de închiriere, colectează chiria și răspunde de întreținerea proprietății.

De asemenea, Schelar poate fi un termen folosit pentru a denumi o persoană care are un comportament licențios, cu atitudine neagreabilă și lipsită de scrupule. Un astfel de individ poate fi caracterizat prin înșelăciune, hoție sau alte practici necinstite, fiind considerat un individ foarte necinstit și nedorit în societate.

Într-un alt sens, termenul Schelar poate fi folosit pentru a descrie o acțiune prin care cineva evită plata sau fuge de la responsabilități financiare. Acest lucru se poate referi la evitarea plății chiriei sau a altor datorii, prin mijloace necinstite și nelegale.

Mai mult decât atât, Schelar poate fi un sinonim și pentru hoț sau tâlhar, referindu-se la o persoană care comite infracțiuni, își obține câștigurile prin furt sau prin alte activități ilegale. Astfel de indivizi sunt priviți ca fiind periculoși și sunt în general descurajați și evitați de către cei din jur.

În concluzie, termenul Schelar are multiple semnificații și poate desemna o persoană care se ocupă de închiriere și administrare, o persoană cu un comportament necinstit, o acțiune de evitare a plății sau poate fi chiar un sinonim pentru hoț sau tâlhar. Sensul cuvântului poate fi determinat în funcție de contextul în care este folosit.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.