Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Sclidiri

Sinonime

  • găuri
  • perfora
  • scobi
  • sfredeli
  • străpunge

Definiție : Sclidiri

Definiția cuvântului „Sclidiri” poate cuprinde mai multe sensuri și semnificații, în funcție de contextul în care este utilizat. Un prim sens al acestui cuvânt se referă la mișcările bruște, ezitante și nesigure pe care o persoană le face atunci când merge, în special pe teren dificil sau neuniform.

Un alt sens al cuvântului „Sclidiri” se referă la erori sau greșeli pe care le-am putea face într-o anumită acțiune sau proces. Aceste greșeli pot rezulta din lipsă de experiență, necunoaștere a regulilor sau neglijență și pot duce la eșecuri sau consecințe negative.

De asemenea, „Sclidiri” poate însemna și discuții sau certuri aprinse între persoane, caracterizate prin schimburi de cuvinte aspre și ostile. Acest tip de sclidiri poate să apară în diferite situații sau contexte, cum ar fi între colegi de muncă, membri ai unei familii sau chiar între prieteni apropiați.

În contextul social, „Sclidiri” poate desemna și confruntări sau antagonisme între grupuri sau categorii de oameni, bazate pe diferite criterii precum originea etnică, orientarea sexuală, religia sau opinii politice. Aceste sclidiri pot duce la tensiuni și conflicte persistente în societate și pot reprezenta o amenințare la adresa armoniei și unității sociale.

Mai mult decât atât, „Sclidiri” poate fi folosit și pentru a descrie tulburări sau perturbări în cadrul unui sistem, fie că este vorba despre perturbări tehnice într-un aparat sau despre disfuncționalități într-o organizație sau instituție. Aceste sclidiri pot afecta funcționarea normală și pot necesita intervenții pentru a remedia situația.

În general, cuvântul „Sclidiri” aduce în prim plan ideea de mișcare nesigură și dificultăți, care pot fi aplicate în diferite contexte și situații, în funcție de semnificația specifică dorită.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.