Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Șopreț

Sinonime

  • șopron

Definiție : Șopreț

Șoprețul este un adjectiv care poate fi folosit pentru a descrie o persoană, obiect sau loc care este curat și neatins de murdărie sau dezordine. Când este aplicat unei persoane, acesta indică o igienă personală bună și un aspect impecabil. Este adesea folosit pentru a remarca oameni care sunt mereu impecabil îmbrăcați și au o atitudine demnă și distinsă.

Acest termen poate fi folosit și pentru a descrie un obiect care este curat și fără nicio îmbinare sau zgârietură. De exemplu, un șopreț poate fi un obiect de mobilier care arată impecabil și este îngrijit cu grijă. Poate fi, de asemenea, folosit pentru a descrie un loc care este curat și bine întreținut, cum ar fi o stradă fără gunoaie sau o grădină impecabilă.

În plus, șoprețul poate fi interpretat și în sens abstract, pentru a descrie o acțiune sau o atitudine care este corectă și fără deficiențe. De exemplu, o lucrare sau un proiect poate fi considerat șopreț atunci când este foarte bine organizat, bine documentat și lipsit de erori sau imperfecțiuni. De asemenea, poate fi folosit pentru a descrie o persoană care acționează în mod corect și etic în diferite situații.

Cu toate aceste sensuri și interpretări, șoprețul este un termen care evidențiază importanța curățeniei, al aspectului impecabil și a calității în diferite domenii ale vieții noastre, de la aspectul personal până la obiectele și acțiunile noastre.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.