Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru Șupă

Sinonime

  • escortă
  • șopron

Definiție : Șupă

SÚPĂ este o fiertură preparată din carne, legume sau o combinație a celor două, uneori cu adăugarea de tăiței, fidea etc. Termenul provine din limba franceză, soupe.

SÚPĂ se referă de asemenea la un bulion preparat cu legume sau alte ingrediente. Este folosit pentru a prepara zeama de legume sau de carne de vită sau pasăre. Cuvântul provine din franceză, soupe.

SÚPĂ este o fiertură de carne. Acest termen provine din limba română și este înrudit cu cuvântul supa. În alte limbi, cum ar fi franceză sau italiană, termenii soupe sau suppa reprezintă aceeași idee.

SÚPĂ este o fiertură de carne turnată în farfurie fără carne, dar cu adăugarea de orez, griș, tăiței etc. În anumite regiuni, cum ar fi Transilvania, termenul zupă este folosit. Cuvântul derivă din limba germană, suppe, care provine la rândul său din franceză, soupe.

SÚPĂ este o fiertură de carne, legume sau o combinație a celor două, uneori cu adăugarea de tăiței, fidea etc. Cuvântul provine din franceză, soupe.

SÚPĂ este o expresie proverbială care sugerează că o femeie matură și experimentată este partenerul ideal pentru bărbați. Aceasta indică faptul că femeia poate pregăti mâncăruri gustoase și hrănitoare.

SUPÁ este un verb reflexiv folosit pentru a descrie acțiunea de a lua masa târziu în seara, în special după un spectacol. Cuvântul provine din limba franceză, souper.

SUPÁ este un verb folosit pentru a descrie acțiunea de a lua masa târziu în seara, de obicei după un spectacol. Cuvântul provine din limba franceză, souper.

SUPÁ este un verb reflexiv folosit pentru a descrie acțiunea de a lua masa târziu în seara, în special după un spectacol. Cuvântul provine din limba franceză, souper.

SUPÁ este un verb folosit pentru a descrie acțiunea de a lua masa târziu în seara, de obicei după un spectacol. Cuvântul provine din limba franceză, souper.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.