Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Filter by Categories
Sinonime
Sinonimele care încep cu litera A
Sinonimele care încep cu litera B
Sinonimele care încep cu litera C
Sinonimele care încep cu litera D
Sinonimele care încep cu litera E
Sinonimele care încep cu litera F
Sinonimele care încep cu litera G
Sinonimele care încep cu litera H
Sinonimele care încep cu litera I
Sinonimele care încep cu litera J
Sinonimele care încep cu litera K
Sinonimele care încep cu litera L
Sinonimele care încep cu litera M
Sinonimele care încep cu litera N
Sinonimele care încep cu litera O
Sinonimele care încep cu litera P
Sinonimele care încep cu litera Q
Sinonimele care încep cu litera R
Sinonimele care încep cu litera S
Sinonimele care încep cu litera T
Sinonimele care încep cu litera U
Sinonimele care încep cu litera V
Sinonimele care încep cu litera X
Sinonimele care încep cu litera Z

Sinonime pentru ultraș

Sinonime

  <li<hiperactiv
 • agitator
 • extremist
 • fanatic
 • radical
 • exagerat
 • excentric
 • intransigen
 • nemilos
 • inflexibil
 • intolerant

Definiție : ultraș

Ultras este un termen utilizat pentru a desemna un grup de suporteri fanatici ai unei echipe de fotbal, notez că în termenii preciși ai limbii române există și o varianta specifică: „ultraș”. Acești susținători se evidențiază prin devotamentul extrem și pasiunea fără limite față de echipa lor. Ei sunt recunoscuți pentru înființarea și organizarea galeriilor de fotbal, unde își manifestă în mod vizibil loialitatea și sprijinul față de echipă. Acest termen poate fi considerat echivalent cu termenul „ultra” sau „ultras” folosit în alte limbi.

Denumirea de ultras poate să desemneze, de asemenea, un membru al grupului ultras, cunoscuți și sub numele de ultrași. Aceștia sunt suporteri fanatizi ai echipei, care sunt implicați activ în organizarea și coordonarea acțiunilor de susținere a echipei la meciuri. Ultrasii sunt recunoscuți prin cântece, bannere și gesturi specifice care exprimă devotamentul lor față de echipa favorită. Ei pot fi văzuți adesea în partea de tribună rezervată galeriilor, unde creează o atmosferă intensă și plină de energie.

Termenul de ultras mai poate desemna și un stil de viață al acestor suporteri fanatici. Aceștia se pot implica în diverse activități legate de fotbal și de echipa preferată pe tot parcursul anului, nu doar în timpul meciurilor. Ei pot organiza evenimente sociale, excursii și întâlniri cu alți ultras, participând astfel la construirea unei comunități puternice în jurul iubirii pentru fotbal și pentru echipa de suflet. Pentru ultras, fotbalul nu este doar un sport, ci o pasiune care le învăluie întreaga existență.

Ce este un sinonim?

Un sinonim este un cuvânt care are un înțeles similar sau identic cu un alt cuvânt, dar diferă în formă.

Dicționarul de sinonime permite găsirea unor termeni mai potriviți pentru context decât cei pe care îi folosim spontan. De asemenea, ajută la identificarea unor termeni mai adecvați pentru a reda o caracteristică, scopul, funcția etc. a lucrului, ființei sau acțiunii în cauză. În final, dicționarul de sinonime ajută la evitarea repetiției de cuvinte în același text pentru a îmbunătăți stilul redactării.

Căutare de sinonime în ordine alfabetică.